Gastenboek

Laat een bericht achter

Jan & Bea 26-05-2013 om 11:46u
Allereerst onze complimenten, voor het ontvangst. En de tijd die jullie er voor nemen. (heel netjes) De ringen, daar zijn we super blij mee! En ook de service die we bij jullie krijgen, een keer per jaar de poets de liefde op'-garantie! Je krijgt elk jaar je ringen weer als nieuw terug ( Geweldig)En wat ook heel leuk is het gratis graveren, dat wordt ook heel netjes gedaan .Onze complimente ! ! ! ................................................................ En wat ook heel leuk is, de bon die er bij zit van 15% vrienden korting. Die geef ik nu aan mijn nichtje, ze zullen zeker slagen bij jullie . ( wij hebben de ringen in Mijdrecht gekocht)

 

Sanne en Jan-Willem07-05-2013 om 10:32u
Beste Monica, Nogmaals dank voor je hulp bij het maken van onze mooie ringen. De fotograaf heeft ze prachtig op de foto gezet. Ik dacht ik mail ze even door, wie weet hebben jullie er nog wat aan.

 

T.H. Ngo03-05-2013 om 10:12u
Hi Monica, We hebben heel mooie bruiloft gehad. Het is goed gelopen. Het weer in Bangkok was erg warm ! En de ringen zijn mooi, mijn schoondochter is heel blij mee. We willen jullie te zeggen dat we heel trots zijn. Groetjes, Mevrouw Ngo.

 

Wouter Buijsmann27-11-2012 om 21:12u
Na veel zoeken, kijken en zoeken naar een goed gevoel kwamen we bij Koek. Bij het maken van de afspraken liep het al soepel. Goede communicatie en flexibele instelling. Ook bij het passen en uitzoeken van het geheel was niks te gek. Al met al een super positieve ervaring op weg naar onze grote dag. Groet, Wouter & Mahsa

 

Relinde van Vark10-11-2012 om 09:14u
Beste Ed, Mijn verloofde en ik hebben afgelopen week onze trouwringen opgehaald en we zijn allebei super tevreden met het resultaat. Vooral mijn ring (van de diamond lovers reeks) is ontzettend mooi geworden. Bedankt! We komen tegen onze trouwdatum terug om de ringen te laten graveren. Groeten, Relinde & Quentin

 

1 - 2 - 3 - 4